Nopeaa ja vaivatonta kannonjyrsintää Helsingissä ja Uudellamaalla

Siisti kannot pois puidenkaadon jäljiltä! Arboristikilta Oy tarjoaa nopeaa ja vaivatonta kannonjyrsintää Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella. 


Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään ja tilaa meiltä jyrsintä. Kannonjyrsintä voidaan toteuttaa meiltä tilaamasi puunkaadon yhteydessä tai voit tilata meiltä myös pelkän jyrsinnän, mikäli pihamaille on jäänyt ylimääräisiä kantoja.

Yhteystiedot

Poistata häiritsevät kannot

Puidenkaadon jäljiltä pihamaille jääneet kannot voivat hankaloittaa puutarhanhoitoa, tehdä pihasta epätasaisen tai häiritä esteettistä silmää. Kantojen juuret yltävät kuitenkin monesti syvälle maahan ja sen takia niiden poistaminen saattaa olla yksityishenkilölle hankalaa. Meiltä löytyy ajanmukaiset laitteet ja kokenut henkilökunta. 


Jyrsimme häiritsevät kannot pois nopeasti ja vaivattomasti, vahingoittamatta maata. Kalustollamme kantojen jyrsiminen onnistuu hankalassakin maastossa. Kantojen jyrsiminen tuottaa pientä murskaa, jonka me kuljetamme tarvittaessa pois tai levitämme esimerkiksi istutusten juurelle.

Tutustu myös maisemointipalveluun

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Arboristikilta Oy:hyn ja pyydä meiltä tarjous kannonjyrsinnälle. Palvelemme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudellamaalla. Voit tilata pelkän jyrsinnän tai yhdistää sen esimerkiksi puunkaatoon!

Tavoitat meidät täältä