Risujen haketus Helsingissä ja muualla Uudellamaalla – hankkiudu risuista eroon tehokkaasti

Arboristikilta Oy tekee risujen haketusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella. Haketus tehdään uusinta tekniikkaa olevalla kalustolla, jota operoivat kokeneet ammattilaiset. 


Tutustu haketuspalveluumme, ota yhteyttä ja pääse risuista eroon tehokkaasti ja vastuullisesti! Saat meiltä erinomaisen tarjouksen.

Tavoitat meidät täältä

Haketuksen teko

Haketuksella saadaan aikaan materiaalia, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Se toimii mm. energianlähteenä sekä viherrakentamisessa. 

Haketus on tehokas tapa poistaa ylimääräiset risut ja oksat pihapiiristä. Se on ympäristöystävällisempää sekä taloudellisempaa, kuin jätteen kuljetus suurilta alueilta tienvarsille.

Lue myös kannonjyrsinnästä

Hakkeesta energiaa

Hake voidaan hyödyntää kätevästi energiantuotannossa. Kun hake on pilkottu pieneksi, se voidaan polttaa hakelämpölaitoksissa. Se on erittäin ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä Arboristikilta Oy:hyn, kun haluat muuttaa risut hakkeeksi. Voit tilata meiltä pelkän risujen haketuksen tai yhdistää sen esimerkiksi puunkaatoon. Palvelumme ovat saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja laajemmin koko Uudenmaan alueella. Pyydä meiltä tarjous jo tänään!

Yhteystiedot