Tilaa puillesi kuntokartoitus Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Arboristikilta Oy tekee puiden kuntokartoitusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Kun selvität puidesi kunnon, saat selkeämmän käsityksen niiden arvosta. 


Ota yhteyttä kokeneeseen puunhoitajaan, ja sovitaan aika kuntokartoitukselle!

Yhteystiedot

Puiden kuntokartoitukset

Kuntokartoituksella saat selville puun elinvoiman. Käytössämme ovat nykyaikaiset välineet, joilla saamme tarkkaa dataa esimerkiksi lahoamisen etenemisestä puun sisällä. Tämän tutkimuksen perusteella on helpompi tehdä suunnitelma koskien puiden kaatamista tai jatkohoitosuunnitelmaa. 


Voit tilata meiltä yksittäisen puun kuntokartoituksen tai kokonaisen alueen puuston kuntokartoituksen. Saat tutkimuksen päätteeksi kirjallisen raportin puun kunnosta sekä suosituksemme jatkotoimenpiteistä.

Tutustu myös puunhoitoon

Kartoituksen tuomat hyödyt

Huonossa kunnossa olevat puut – erityisesti kaupunkialueella – ovat suuri riski. Kaatuessaan tai katketessaan hallitsemattomasti, ne voivat aiheuttaa paljon omaisuus- sekä henkilövahinkoja. Ammattilaisen tekemän kuntokartoituksen perusteella luotu raportti voi onnettomuuden sattuessa vapauttaa esimerkiksi taloyhtiön korvausvastuusta, mikäli puun kunto oli tarkastuksessa todettu viattomaksi. Kuntokartoituksen myötä puun kunnon arvailun voi lopettaa sekä saada varmistettua tietoa, jonka pohjalta toimia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Arboristikilta Oy:n asiantuntijoihin ja pyydä tarjous kuntokartoitukselle. Kerro meille puiden määrästä tai alueen suuruudesta, ja me teemme sinulle hyvän tarjouksen. 

Palvelumme ovat saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiisi!

Tavoitat meidät täältä